Σύγχρονο αστυνομικό μέγαρο

Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφτηκε εθιμοτυπικά την Παρασκευή 23 Νοέμβρη 2018, στο Δημαρχείο, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της ανέγερσης αστυνομικού μεγάρου στην Πάτρα.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει την παραχώρηση οικοπέδου στον κόμβο Κουρτέση, για την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου.
Εξετάστηκαν τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες.
Στο τέλος της συνάντησης ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα.
Ακολούθως ο Δήμαρχος, Κ. Πελετίδης, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, μεταξύ άλλων, είπε:
«Στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψης που είχα σήμερα από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος είναι και συμπατριώτης μας, συζητήσαμε για το ζήτημα κατασκευής αστυνομικού μεγάρου στην πόλη μας. Το θέμα αυτό έχει απασχολήσει και το Δημοτικό μας Συμβούλιο σχετικά πρόσφατα, αλλά και στο παρελθόν. Εμείς παραχωρούμε δημοτική έκταση η οποία βρίσκεται στον κόμβο Κουρτέση για να κατασκευαστεί το αστυνομικό μέγαρο. Στην σημερινή μας συνάντηση στην οποία παρόντες ήταν και υπηρεσιακοί παράγοντες εξετάσαμε τα βήματα και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα για να μπορέσει να υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν το αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για την κατασκευή ενός σύγχρονου αστυνομικού μεγάρου».

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»