Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Από Δευτέρα 1 έως και Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής διοργανώνει σειρά δράσεων για τα παιδιά, πάντα με άξονα το βιβλίο που στόχο έχουν να προάγουν τα βασικά του δικαιώματα.
Η Βιβλιοθήκη δίνοντας έμφαση στη ζωντανή επικοινωνία φιλοξενεί στο χώρο της συνανθρώπους μας, με διάθεση να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες μέσα από μια σειρά θεματικών.
Ας μιλήσουμε για λέξεις… όταν οι συγγραφείς μιλούν μέσα από τα έργα τους.
Η Συγγραφέας Ανδριάνα Δελέγκου μέσα από μια Εκπαιδευτική Βιωματική Δράση μοιράζεται με τα παιδιά  το βιβλίο της «Ο Βρασίδας ο ατσίδας στο διαδίκτυο».
Εκεί που όλοι δυσκολεύονται εγώ τα καταφέρνω.. ακόμα και στον αθλητισμό!
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ», προβάλει το πνεύμα του Παραολυμπιακού Κινήματος για ένα κόσμο χωρίς διακρίσεις.
Όταν η αγάπη περισσεύει… ξεκινάει ο εθελοντισμός.
Εκπρόσωποι από το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής μεταφέρουν το πνεύμα του εθελοντισμού και μιλούν στα παιδιά για τις πρώτες βοήθειες.
Για έναν ασφαλή κυβερνοχώρο… συνταγές για μία ασφαλή πλοήγηση.
Εκπρόσωπος του Κέντρου Κέντρο Πρόληψης ΠΕ. Ροδόπης «Ορφέας» δίνει στα παιδιά συνταγές ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.
Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών από 1 έως και 12 Απριλίου κατά τις πρωινές ώρες θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Κομοτηνής.

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»