Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης Αρκαδίου

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της επετείου του Αρκαδίου της 8ης Νοεμβρίου 1866. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στην ιστορική μονή Αρκαδίου στο νομό Ρεθύμνου.
Η θυσία των αγωνιστών, η ιστορική επέτειος των 153 χρόνων τιμήθηκε από τον Κλήρο, τις Αρχές, την εκπαίδευση και το λαό στην ιστορική Μονή όπου τελέστηκε δοξολογία από τον Μητροπολίτη κκ. Ευγένιο, έγινε ομιλία για την Ιστορική Επέτειο από τον Αντιπρύτανη κ. Σπανουδάκη, ενώ ακολούθησε απόδοση τιμών, επιμνημόσυνη δέηση, και κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των Αρχών.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ενώ παρόντες ήταν ο Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης  Κρήτης, η Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ρεθύμνου κα Μαρία Λιανή, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μανώλης Χνάρης, οι Δήμαρχοι Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Κόκκινος, Ανωγείων κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Παρασύρης, κ. Κώστας Δανδουλάκης, κ. Νίκος Μανουσάκης, εκπρόσωποι Πρυτανικών-Εκπαιδευτικών, Στρατιωτικών Αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωπο φορέων και πλήθος κόσμου.

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»