Ενίσχυση νυχτερινής όρασης ΛΣ

Τελετή παράδοσης τεσσάρων φορητών ηλεκτροοπτικών συστημάτων, δωρεά του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (ΛΣ-ΕΛΑΚΤ) πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Τα νέα υπερσύγχρονα συστήματα νυχτερινής όρασης, αναβαθμίζουν σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και ενισχύουν καθοριστικά την επιτήρηση, τον εντοπισμό, την ταυτοποίηση και την παρακολούθηση στόχων που επιχειρούν στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας. 
Στην τελετή παραβρέθηκε ο Αρχηγός του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναυάρχος ΛΣ Θεόδωροε Κλιάρης και επίσης παρέστησαν ο Διευθυντής του Γραφείου κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. Βιδάλης Αντώνιος, ο Διευθυντής του Γραφείου κ. Υφυπουργού Π.τ.Π. κ. Τσαρούχης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.Α. κ. Δραβίλλας Θεόδωρος, ο Διευθυντής του ΚΕ.ΜΕ.Α. Αντιναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) κ. Καραγεωργόπουλος Ιωάννης ενώ από το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Νικόλαος Αν. Ισάκογλου, ο Διευθυντής Κλάδου Α΄ (Ασφάλειας και Αστυνόμευσης) Υποναύαρχος Λ.Σ. Καραγεώργος Γεώργιος καθώς και Επιτελικά στελέχη του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

mail