Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή
ημερίδα για τον Γαστρονομικό Τουρισμό, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και
ώρα 10.00-13.30, στο κανάλι YouTube του Δήμου.
Πρόγραμμα:
Ώρα:10:00 Χαιρετισμοί:
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος
Ζέρβας.
Υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών
Μορφών Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Μαρία
Καραγιάννη.
Ομιλητές:
Ώρα:10:20
Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Συντονίστρια της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό
Τουρισμό του Υπ.Τουρισμού. αμπελουργός, οινοποιός, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακών
επιχειρήσεων.
Ώρα:10:40
Χαρίτα Βλάχου, διδάσκουσα «Γαστρονομικός Τουρισμός-Αγροδιατροφή» στο ΠΜΣ «Τουρισμός
και Τοπική Ανάπτυξη» του ΑΠΘ.
Ώρα:11:00
Ντίνα Νικολάου, μέλος της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ.
Τουρισμού, σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίων εξωτερικού, ambassador της ελληνικής
γαστρονομίας στο εξωτερικό.
Ώρα:11:20
Δημήτρης Τασιούλας, σεφ ιδιοκτήτης εστιατορίου «THRIA», chef ambassador του
Thessaloniki Food Festival.
Ώρα:11:40 Διάλειμμα
Ώρα:11:50
Σύλβια Κουμεντάκη, συμβουλευτική και διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων
& παραγωγή gourmet προϊόντων της εταιρείας «Chef Stories».
Ώρα:12:10
Δημήτρης Λαζαρίδης, Ιδιοκτήτης των βραβευμένων εταιρειών «Lazaridis» και «Reputation.gr» Marketing Strategist in gastronomy & hospitality marketing.
Ώρα:12:30
Pr. Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής
του Bournemouth University ειδικός στις
βιομηχανίες τουρισμού, αναψυχής και φιλοξενίας
Ώρα: 13.00 Ερωτήσεις
Ώρα: 13.30 Λήξη

Comments are closed.