Λαϊκισμός, Δημοκρατία, Αριστερά

Το Εργαστήριο Συγκρουσιακής Πολιτικής, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο και οι Εκδόσεις Τόπος παρουσιάζουν το βιβλίο του Σεραφείμ Ι. Σεφεριάδη ΛΑΪΚΙΣΜOΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ – Η πρόκληση της μεθόδου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, ώρα 19:00 στο καφέ «Κήπος του Μουσείου», (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44).
          Θα μιλήσουν:
Γιάνης Βαρουφάκης,
καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, γραμματέας του ΜέΡΑ 25, συνιδρυτής του κινήματος DiEM25 και βουλευτής Θεσσαλονίκης.
Θανάσης Καμπαγιάννης,
δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με την Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή, δικηγόρος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Σταύρος Τομπάζος,
καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Φιλίππα Χατζησταύρου,
Επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, μέλος του Εργαστηρίου Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σεραφείμ Ι. Σεφεριάδης,
συγγραφέας του βιβλίου, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Life Member στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (CLH) και Διευθυντής του Εργαστηρίου Συγκρουσιακής Πολιτικής.

mail