Κέντρο δοτών μυελού των οστών

Εγκαινιάστηκε το τοπικό κέντρο εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Δήμου Ασπροπύργου, την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022.
Το Τοπικό Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το οποίο εντάσσεται πλέον στο ευρύτερο, πανελλήνιο δίκτυο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του προγράμματος ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του ΕΔΔΥΠΠΥ.
          Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου δήλωσε: «Το Τοπικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που σήμερα εγκαινιάστηκε η λειτουργία του, θα δώσει την Ελπίδα και τη λύση σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, με τη δυνατότητα εύρεσης συμβατών δοτών για μεταμόσχευση. Από σήμερα Δήμος Ασπροπύργου-Όραμα Ελπίδας πορεύονται με κοινό στόχο να δώσουν ζωή και ελπίδα στο συνάνθρωπό».
          Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παντελής Σαββίδης, Μιχαήλ Ψωμιάδης, Αντώνιος Καραμπούλας, Μελέτιος Μπουραντάς, Ιωάννης Νέζης, Δημήτριος Παπαδόπουλος,  ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης ο Πρόεδρος του «Atticatv», κ. Δημήτρης Καγιάς, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», κ. Ιωάννης Ηλίας.

mail