Προσκλητήριο καλλιτεχνών

[χρόνος ανάγνωσης 30 δευτερόλεπτα]

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2023 επιθυμεί να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μουσικές συναυλίες, δίνοντας προτεραιότητα στους καλλιτέχνες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (μουσικούς – τραγουδιστές). Συγκεκριμένα, πρόθεση του Δήμου είναι να πραγματοποιήσει τέσσερις νησιώτικες βραδιές (δύο τον Ιούλιο και δύο τον Αύγουστο) με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών σε μεικτά μουσικά σχήματα. 
            Στόχος των εκδηλώσεων η ανάδειξη της μουσικής παράδοσης των νησιών,  που μπορεί και πρέπει να είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες, να προβληθεί το έργο των καλλιτεχνών και να συνδράμουμε από κοινού στην ψυχαγωγία των ντόπιων κατοίκων. 
            Ο Δήμος καλεί όλους τους καλλιτέχνες των νησιών, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εν λόγω νησιώτικες μουσικές βραδιές, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στο email: irmavrou@naxos.gov.gr μέχρι τις 15 Ιουνίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2285360150 και 2285360151.

mail