Γενική Συνέλευση ΣΕΒ

[χρόνος ανάγνωσης 35 δευτερόλεπτα]

Με βασικό μήνυμα «Δράση σήμερα, προοπτική για το αύριο» #SEV4Growth πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΕΒ. Στη Γενική Συνέλευση η Διοίκηση του ΣΕΒ θα παρουσιάσει αναλυτικά τις δράσεις του Συνδέσμου, αλλά και τα οφέλη της πρακτικής ενδυνάμωσης των επιχειρήσεων. Επίσης, τα μέλη του Συνδέσμου θα κληθούν να εγκρίνουν τον απολογισμό πεπραγμένων του περασμένου έτους και τον προγραμματισμό για το 2023-2024.
            Στην καθιερωμένη ομιλία του προς τα μέλη του ΣΕΒ, ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος θα αναδείξει τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές των επιχειρήσεων για την επόμενη περίοδο.
            Σημειώνεται ότι η φετινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, λόγω των εθνικών εκλογών, θα πραγματοποιηθεί σε δύο σκέλη. Το πρωινό, μόνο για τα μέλη, σκέλος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου. Η απογευματινή εκδήλωση, που είναι ανοιχτή  για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο, με σημαντικούς Έλληνες και ξένους ομιλητές.

mail