Μικρό Φεστιβάλ στο Πέραμα

[χρόνος ανάγνωσης 43 δευτερόλεπτα]

Μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού, το «Μικρό Φεστιβάλ-  δεν είμαστε μόνοι- στο Ναυπηγείο του Ψαρρού», επανέρχεται στις 8 και 9 Ιουλίου 2023, ώρα 21:00, με δωρεάν είσοδο. Η ακούραστη παρέα του δυτικού προάστειου, συνεχίζει την παράδοση του Μικρού Φεστιβάλ –Δεν είμαστε μόνοι- στο φιλόξενο χώρο του ναυπηγείου του Μανώλη Ψαρρού στο Πέραμα.
            Ο χώρος επιβλητικός. Το ναυπηγείο για δυο μέρες γίνεται ένα ζωντανό σκηνικό με φωτισμούς στα άλμπουρα , τις καρένες και τις προπέλες των πλοίων. Τα σκαριά περιβάλλουν τους θεατές που θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν  στα ίδια «βάζα» που κάθονται τα σκάφη και να παρακολουθήσουν το πάντα προσεγμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.  
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• Σάββατο 8/7/2023
Κινηματογραφική Βραδιά στις 21:00 με δυο ταινίες μικρού μήκους.
α) «Τσουλάκια» της Δέσποινας Μαυρίδου, με εισαγωγή το  soundtrack της ταινίας live, με την Ευαγγελία Μαυρίδου στο πιάνο και το Θοδωρή Κουέλη στο Κοντραμπάσο.
β) PHANTASMOSIS 2023 της Νικόλ Μπαϊρακτάρη.
γ) την Βραβευμένη σε πολλά Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του εξωτερικού «ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ» του Γιάννη Παναγιωταράκου.
• Κυριακή 9/7/2023
Συναυλία, ώρα 21:00, με τους Τάσο Γιαννούση, Μανώλη Ζέρβα, Θοδωρή Κουέλη, Σωτήρη Μαργώνη, Ηλία Μαυροσκούφη, Ειρήνη Νερομυλιώτη, Χρυσή Παπαγιαννούλη, Νίκο Πλιό Μάκη Ψαραδέλλη και το συγκρότημα MUPPETS.

mail