Προβολή & Επικοινωνία!

Καλωσήλθατε στην
IGD – Προβολή & Επικοινωνία!

ΕΝΤΥΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η IGD έχει τη λύση της έντυπης επικοινωνίας σας.
Κατέχει την γνώση, την υποδομή και την εξειδίκευση για έκδοση διαφημιστικών εντύπων, δημιουργία περιοδικών, βιβλίων, σχεδιασμό σημάτων και λογοτύπων καθώς και οποιαδήποτε άλλη έντυπη επικοινωνία.
Μεγάλη εμπειρία σε εταιρικές διαφημιστικές τράπουλες.
Η IGD με έμπειρο δημιουργικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό μπορεί να γίνει ο δικό σας άνθρωπος.
Υλοποιεί τις νέες ιδέες, με τήρηση των χρόνων παραγωγής και με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας μαζί με την άριστη εξυπηρέτηση πελατών που γίνεται και μέσα από το διαδίκτυο χωρίς σπατάλη χρόνου.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η IGD αναλαμβάνει την οργάνωση και προβολή των οργανισμών και των ιδιωτικών επιχειρήσεων με συνεντεύξεις Τύπου, με ανακοινώσεις μέσω καταχωρήσεων καθώς και με επαφές Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Επίσης διοργανώνει συνέδρια, ημερίδες, συναντήσεις B2B, εκθέσεις και εκδηλώσεις.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η IGD έχει τη λύση ψηφιακής επικοινωνίας σας.
Κατέχει την γνώση, την υποδομή και εξειδίκευση για τον σχεδιασμό και την λειτουργία ιστότοπων.
Εξασφαλίζοντας την προβολή σας  πανελλαδικά και παγκόσμια μέσω του διαδικτύου.
Εξοικονομώντας χρόνο για την καλύτερη και γρήγορη επαφή μεταξύ των συνεργατών σας και των πελατών σας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η IGD αναλαμβάνει με τρισδιάστατο σχεδιασμό  την κατασκευή περιπτέρων εκθέσεων, επαγγελματικών χώρων, εξέδρων εκδηλώσεων καθώς και τη δημιουργία stands, αφισών σε plotter.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Η IGD είναι σε θέση να σας φέρει κοντά με επιχειρηματικά δώρα της αρεσκείας σας έχοντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και το σημαντικότερο υπάρχουν τιμές ικανές να ικανοποιήσουν όλους τους ενδιαφερόμενους.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ – MENU

Η IGD πρωτοπορεί και στο χώρο της εστίασης με νέα  ξεχωριστά προϊόντα όπως τιμοκαταλόγους, πορτοφόλια μεταφοράς λογαριασμών και χρημάτων, αναβαθμίζοντας την επιχείρησή σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ

Η IGD αναλαμβάνει διαφημιστικές φωτογραφίσεις προϊόντων και life still προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για ποιότητα και εξοικονόμηση χρόνου προς όφελος των πελατών της.