Ευρωπαϊκό ταε κβο ντό ITF με 3 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα για την Εθνική μας ομάδα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταε κβο ντό ITF, στο Ρίμινι της Ιταλίας. Τρία χρυσά, δύο αργυρά και 3 χάλκινα, συνολικά 8 μετάλλια για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που έδειξαν με το καλημέρα, ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.
Η Εθνική μας βρίσκεται στην Ιταλία με 125 αθλητές και αθλήτριες και στόχο την κορυφή της Ευρώπης, στο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Βετεράνων.
Την πρώτη αγωνιστική ημέρα έγιναν αγωνίσματα ΤΟΥΛ (σκιαμαχίας) και εναέριες τεχνικές και αναλυτικά οι αθλητές μας και οι αθλήτριές μας που ανέβηκαν στο βάθρο, όπως και οι κατηγορίες τους ήταν:
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
● Λίβα Βασιλική – Βαθμός 1 Νταν Νεανίδων.
● Ντάκουλας Γεώργιος – Βαθμός 2 Νταν Εφήβων.
● Καλογιάννης Βασίλειος – Βαθμός 3 Νταν Βετεράνων
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
● Μαραζάκη Λευκοθέα – Βαθμός 3 Νταν Νεανίδων.
● Πιαστόπουλος Δημήτριος-Σωτήριος – Βαθμός 1 Νταν Εφήβων.
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ  
● Νετκίδου Μαρία – Βαθμός 1 Νταν Νεανίδων.
● Γραφανάκης Ευστάθιος – Βαθμός 2 Νταν Βετεράνων.
● Βαλλιάνος Σωκράτης – Εναέριες Τεχνικές Εφήβων.
Την αποστολή συνοδεύουν 6 διαιτητές, οι Γεώργιος Παπαδιώτης, Δημήτριος Κατηρσίδης, Στυλιανός Κανάκης, Βάια Χαραλαμπίδου, Ευθύμιος Βάτσικας και Ειρήνη Γαβαλά και ο φυσιοθεραπευτής Γιασεμής Γκιουζέλης.
Επίσης στην Ιταλία είναι και ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Αναστάσιος Βαλασιάδης και ο Παναγιώτης Φίτζιος, οι οποίοι θα παρευρεθούν και στο EITF Κογκρέσο.

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»