Επανεκλογή Σταύρου Αρναουτάκη

Πλήθος κόσμου όπως επίσης και εκπρόσωποι φορέων και επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών με συνεργάτες τους συγκεντρώθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου να συγχαρούν τον κ. Αρναουτάκη για την επανεκλογή του.
Στις προτεραιότητες για τη νέα τετραετία, στο τρίπτυχο «οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε» αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, εκφράζοντας παράλληλα δημόσια τα θερμά του ευχαριστήρια στον Κρητικό λαό και στους συνεργάτες του για την μεγάλη νίκη του συνδυασμού «Κρήτη η ζωή μας».
Επίσης αναφέρθηκε στο ενωτικό πνεύμα και την ομοψυχία που υπάρχει επισημαίνοντας ότι, δεν θα επιτρέψουμε την ενότητα αυτή να τη διασπάσει κανείς. Δεν υπάρχουν νικητές ή νικημένοι, νικητής είναι μόνο ο Κρητικός λαός. Επίσης ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Μαρκογιαννάκη για τον πολιτισμένο αγώνα που δόθηκε, αλλά και για την επίσκεψη του στην Περιφέρεια για να τον συγχαρεί.
«Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Νικητής είναι ο Κρητικός λαός που μας δίνει και πάλι τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο, για την ενότητα την ομοψυχία την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δώσαμε μαζί τη μάχη, γιατί η μάχη κερδίζεται από όλους δεν κερδίζεται από έναν.  Αυτή η μάχη κερδήθηκε και από τους 78 συνεργάτες και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημόσια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αντιπάλους και ιδιαίτερα τον κύριο Μαρκογιαννάκη που ήρθε να με συγχαρεί, δώσαμε νομίζω ένα πολιτισμένο αγώνα χωρίς συγκρούσεις, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αυτό το οποίο θέλουμε να πούμε στο Κρητικό λαό, είναι, ότι, η νέα τετραετία, είναι μία τετραετία ανάπτυξης για το νησί μία τετραετία που θα ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα στην Κρήτη και πάνω από όλα όμως υποσχόμαστε απόψε, ότι, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ενότητα που έχουμε ξεκινήσει από το 2011».
Ο κ. Αρναουτάκης, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Περιφέρειας, της συνεργασίας που είχε με τους πολίτες και τους φορείς από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «Για εμάς υπάρχουν μόνο οι Κρητικοί από το ένα άκρο της Κρήτης μέχρι το άλλο, και μαζί με όλους τους Κρητικούς θα δώσουμε και πάλι τις μάχες όπως γνωρίζουμε να δίνουμε τις μάχες. Γιατί πολλές φορές δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, χρειάζονται πράξεις, χρειάζονται έργα, και να μπορούμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε κοντά στο κάθε πολίτη, στον κάθε Δήμο, και επίσης αυτή τη συνεργασία που είχαμε αποκτήσει όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα με όλους τους Δημάρχους της Κρήτης, τους κοινωνικούς φορείς, τις οργανώσεις, τα Επιμελητήρια, την Εκκλησία μας, θα συνεχίσουμε να έχουμε και πάλι αυτήν την συνεργασία. Είναι μία δέσμευση όλων μας και ευχόμαστε να είμαστε καλά, να υπηρετήσουμε αυτό το όραμα που έχουμε για το νησί μας. Οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε».

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»