Συνεχίζουμε μαζί

«Πολίτες της Αττικής! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη μεγάλη νίκη! Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Σας ζήτησα μια δυνατή εντολή και μου τη δώσατε. Σας ζήτησα να κάνουμε μια νέα αρχή για την Αττική και το πετύχαμε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Τώρα είναι η σειρά μου να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη σας. Να δουλέψω για την Αττική και τους κατοίκους της. Θέλω να σας δώσω μια υπόσχεση. Δεν θα σας απογοητεύσουμε! Θα δουλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε αυτό τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα καλύτερο.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιστρέψει στην Αττική το χαμόγελο, η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση, η περηφάνια. Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε, σκληρά και με σχέδιο.
Χωρίς να χάσουμε ούτε μια μέρα, γιατί η Αττική δεν έχει χρόνο για χάσιμο.
Θέλουμε να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα. Αλλά και να ενώσουμε τους πολίτες της Αττικής.» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης με αφορμή την εκλογική του νίκη στην Περιφέρεια Αττικής.
Επίσης τόνισε «Σήμερα δεν νίκησε μόνον η παράταξη μας. Σήμερα νίκησε η ενότητα. Σήμερα γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας.
Στην ενότητα των πολιτών της Αττικής, θα στηρίξουμε την προσπάθειά μας για την επανεκκίνηση που θέλουμε να πετύχουμε. Γιατί η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία αυτή τη στιγμή είναι σε τέσσερα χρόνια να μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια επειδή θα έχω τιμήσει με το έργο μου, την εμπιστοσύνη σας.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους περιφερειάρχες για τον αγώνα που έδωσαν και να τους διαβεβαιώσω ότι στο πρόσωπό τους δεν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες στον αγώνα για μια καλύτερη Αττική.
Ευχαριστώ όσους βρέθηκαν κοντά μου στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση. Τα στελέχη του συνδυασμού μου, τους στενούς μου συνεργάτες, τους εκατοντάδες εθελοντές μας σε όλη την Αττική.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξή του. Και να τον διαβεβαιώσω ότι θα είμαι και εγώ δίπλα του στον αγώνα του για μια καλύτερη και πιο φωτεινή Ελλάδα. Πολίτες της Αττικής, ο εκλογικός αγώνας τελείωσε. Τώρα ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική.
Να λύσουμε τα προβλήματα της. Να γιατρέψουμε τις πληγές της. Να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες όπως αυτές που μας πλήγωσαν. Να κάνουμε τους κατοίκους της Αττικής ξανά περήφανους.
Στον αγώνα αυτό σας θέλω όλους δίπλα μου. Απ’ όπου και αν προέρχεστε, ό,τι κι αν ψηφίσατε σε αυτές εκλογές. Η επόμενη μέρα στην περιφέρεια Αττικής θα είναι γραμμένη με τα χρώματα της ενότητας, της συνεργασίας, του αλληλοσεβασμού.
Αρκετά διχαστήκαμε, αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε. Τώρα προχωράμε μπροστά! Ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι! Με όλους τους πολίτες. Με πίστη στην Αττική, στην πατρίδα μας, στους ανθρώπους της.
Ξεκινάμε, για μια Αττική αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της! Για μια Ελλάδα, δυνατή και περήφανη.
Συνεχίζουμε μαζί.
Συνεχίζουμε δυνατά!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!»

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»