Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Με τη συμμετοχή μικρών μαθητών, που εκπαιδεύτηκαν με μαθήματα προφορικά και πρακτικά για το πώς να συμπεριφέρονται στο δρόμο, ως οδηγοί (ποδηλάτων κυρίως) αλλά και ως πεζοί, για να είναι όλοι ασφαλείς, ξεκίνησε σήμερα το πρωί τη λειτουργία του για 13η  συνεχόμενη χρονιά, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς» του Δήμου Πατρέων.
          Η λειτουργία του Πάρκου θα είναι καθημερινή και θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων, αλλά και νηπιαγωγείων του Δήμου, καθώς και σχολείων από άλλους Δήμους, εφόσον το επιθυμούν.
          Οι μαθητές και οι μαθήτριες, θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκέπτονται -κατόπιν προγραμματισμού- όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 9 π.μ. έως την 1 μ.μ. Οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων, καθώς και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πατρέων (τηλ. 2613600256), προκειμένου να προγραμματίσουν την επίσκεψη των τάξεων τους. 

mail