Ενίσχυση CHC Group

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 15 δευτ.]

Νέος Executive Hotels Operation της CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, αναλαμβάνει ο Σάββας Κορνάρος. Ο γνωστός Όμιλος διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων CHC Group μεγαλώνει και ισχυροποιείται σε μιά περίοδο που έχει προηγηθεί η εξαγορά Ξενοδοχειακής μονάδας στην Ελούντα, η 20ετή μίσθωση, δύο ξενοδοχειακών μονάδων σε Χανιά και Κάρπαθο, καθώς και η ανάληψη της πλήρους διαχείρισης του πολυτελέστατου 5* Santo Mangata Boutique adults-only Hotel στην Σαντορίνη.
            Ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε στην μεγάλη οικογένεια της CHC Group ένα νέο στέλεχος, με εμπειρία και αποδεδειγμένες ικανότητες, δημιουργικότητα και όρεξη να συμβάλλει με τις δικές του δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια. Έναν πολύτιμο συνεργάτη μου επί σειρά ετών σε ξενοδοχεία 5*, με τον οποίο οι δρόμοι μας ξανασμίγουν επαγγελματικά κι αυτό με γεμίζει χαρά. Να τονίσω εδώ, ότι εκτός των άλλων, με το Σάββα μας συνδέει μακροχρόνια φιλία. Τον καλωσορίζω από καρδιάς και είμαι βέβαιος ότι η συνεισφορά του θα είναι πολύτιμη. Συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο την ισχυροποίηση της ομάδας μας, αξιοποιώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τον παράγοντα «άνθρωπο», που, όπως είναι κοινώς αποδεκτό, αποτελεί καθοριστικό στοιχείο επιτυχίας σε κάθε δραστηριότητα. Ταυτόχρονα, υλοποιούμε το πλάνο προετοιμασίας μας για την επερχόμενη τουριστική περίοδο παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς όλες τις διεθνείς εξελίξεις και συμμετέχοντας στις μεγάλες εκθέσεις, προβάλλοντας τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στην καρδιά των γεγονότων. Συνεχίζουμε δυναμικά!».
          Ο Σάββας Κορνάρος έχει εμπειρία στον τουριστικό κλάδο από το 1996, έχει συνεργαστεί με πολυτελή ξενοδοχεία από διάφορες θέσεις, με κορύφωση τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Ως Executive Hotels Operation της CHC Group αναλαμβάνει την επίβλεψη των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται ο Όμιλος σε ό,τι αφορά, την άριστη οργάνωση και λειτουργία τους, την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, την αναβάθμιση της ποιότητας και των υπηρεσιών, καθώς επίσης την εκπαίδευση του προσωπικού και την πλήρη εφαρμογή των λειτουργικών διαδικασιών που εφαρμόζει η CHC Group, με απώτερο σκοπό την αύξηση των εσόδων, τη μείωση των εξόδων και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων.

mail