Καλοκαιρινή Ανάγνωση

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος με τίτλο «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…». Οι μικροί βιβλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες σε θέματα όπως η ιστορία, τα συνθήματα, τα ταξίδια, οι καλοκαιρινές μας συναντήσεις, δράσεις που συνδέονται με έργα των δύο συγγραφέων: της Άλκης Ζέη και της Ζώρζ Σαρή.
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2023 στο χώρο της βιβλιοθήκης (Μπιχάκη 15). Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.
Για την είσοδο χρειάζεται προεγγραφή καλώντας στο τηλέφωνο 2104838374.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και φέτος περιλαμβάνει την ενότητα «Το Ραδιόφωνο της ΚΕ» με συνεντεύξεις ανθρώπων που γνώρισαν τις δύο συγγραφείς και μοιράζονται σημαντικές στιγμές που έζησαν μαζί τους. Τέλος, οι ηχογραφημένες αναγνώσεις θα οδηγήσουν τους αναγνώστες στην πιο κοντινή βιβλιοθήκη και όλοι θα μπορούν να τις ακούσουν οποιαδήποτε στιγμή απλά σκανάροντας ένα QRcode.

mail