Διανομή τροφίμων

[χρόνος ανάγνωσης 48 δευτερόλεπτα]

Οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ για τον μήνα Ιούνιο, λόγω των επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών,  θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 3 και ημερομηνία λήξης τη Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κρήτης.
Η διανομή ειδών παντοπωλείου περιλαμβάνει αλεύρι, γάλα εβαπορέ, γραβιέρα, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδι, ρύζι,  φακές, φασόλια και των ειδών βασικής υλικής συνδρομής έχει οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, υγρό πιάτων, σαμπουάν, σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου. 
            Η διανομή προς τους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί ενιαία από όλους τους Φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
• Την Δευτέρα 03/07/2023  θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των ΠΕ Χανίων, ΠΕ Ρεθύμνου, ΠΕ Λασιθίου, Δήμου Χερσονήσου καθώς και οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής  του Δήμου Ηρακλείου  σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουν ζητηθεί από την Υπεύθυνη διανομής του Δήμου Ηρακλείου.
•  Την Τρίτη 04/07/2023, θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των λοιπών Δήμων της ΠΕ  Ηρακλείου και των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουν ζητηθεί από την Υπεύθυνη διανομής του Δήμου Ηρακλείου.
• Την Τετάρτη 05/07/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής  του Δήμου Ηρακλείου.
• Την Πέμπτη 06/07/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής  του Δήμου Ηρακλείου.
• Την Παρασκευή 07/07/2023 θα παραλάβουν οι λοιποί ωφελούμενοι των σημείων  διανομής του Δήμου Ηρακλείου.
Για όλους τους Συμπράττοντες Φορείς η διανομή θα ολοκληρωθεί στις 07/07/2023.

mail