Κύπελλο Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής

[χρόνος ανάγνωσης 51 δευτερόλεπτα]

Η καλοκαιρινή αθλητική πανδαισία συνεχίζεται στην πόλη των Πατραίων με το τριήμερο 7-9 Ιουλίου με Κύπελλο Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην Πάτρα με διοργανωτή την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και τη στήριξη του Δήμου Πατρέων και με ελεύθερη είσοδο.
            Οι Πατρινοί φίλαθλοι, και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό υψηλής αισθητικής θέαμα καθώς οι καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στις κατηγορίες γυναικών, νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων και οι καλύτερες ομάδες των ENSEMBLE όλων των παραπάνω κατηγοριών από όλη την Ελλάδα, θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας στο Εθνικό Παλαί Ντε Σπορ της πόλης μας «Δημήτρης Τόφαλος».
            Οι πρωταθλήτριες μας, που εκπροσωπούν την Ελλάδα στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, θα αγωνιστούν με μπάλα, στεφάνι, κορύνες, κορδέλα και σχοινάκι με προγράμματα υψηλού επιπέδου.
            Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Δήμου Πατρέων με την Ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής και την Περιφερειακή Ένωση ΑΕΣΓΔΕ ΕΓΟ τους αγώνες θα παρακολουθήσουν και οι κατασκηνωτές των Παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων.
            Ο Πρόεδρος της ΑΕΣΓΔΕ ΕΓΟ και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Γιάννης Παυλάκης με δήλωση του ευχαριστεί τον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξη αυτού του μεγάλου αγώνα και καλεί τους γονείς να προσφέρουν στα παιδιά την ευκαιρία για ποιοτική ψυχαγωγία και για την επαφή με ένα άθλημα, που η πόλη μας και η χώρα μας έχουν σπουδαία παράδοση.

mail