Σύγχρονες ξενοδοχειακές στρατηγικές

[χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά] 

Η RevitUp.direct, σε συνέχεια δύο επιτυχημένων Revenue Masterclass σε Κρήτη (2020) και Σαντορίνη (2022), σας προσκαλεί στο Cyprus Revenue Masterclass στον Πρωταρά της Κύπρου. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Capo Bay, υπό την υποστήριξη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κύπρου, του Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδόχων Κύπρου και του Akademia College.
            Ιδιόκτητες ξενοδοχείων, διευθυντές, revenue managers, business development managers & sales managers είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε μία ημέρα αφιερωμένη στις σύγχρονες ξενοδοχειακές στρατηγικές. Η συμμετοχή είναι δωρεάν με περιορισμένο αριθμό κρατήσεων. Η εγγραφή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητη στην διεύθυνση: https://www.eventora.com/en/Events/cyprusmasterclass
            Μέσα από 6 ομιλίες, κορυφαίοι επαγγελματίες της φιλοξενίας θα μοιραστούν πολυετείς γνώσεις, best practices, και επιτυχημένα case study, προσφέροντας σημαντικά insights, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.
            Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι πολύπλευρες με την ολιστική διαχείριση εσόδων να έχει γίνει πιο κρίσιμη από ποτέ. Το σύγχρονο τουριστικό κατάλυμα δεν δύναται να βασιστεί σε μεμονωμένες αγορές, συγκεκριμένους συνεργάτες (Tour Operators) ή περιορισμένα κανάλια πώλησης. Η ανάγκη για ένα δυναμικό distribution mix είναι καταλυτική, καθώς τα ξενοδοχεία καλούνται να επανατοποθετηθούν στρατηγικά τόσο στο μεταβαλλόμενο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον όσο και στην εξαιρετικά ανταγωνιστική βιομηχανία της φιλοξενίας.
            Αυτά κι άλλα πολλά ζητήματα θα θίξουν οι ομιλητές του Cyprus Revenue Masterclass, με έτη εμπειρίας στις πωλήσεις και το ξενοδοχειακό μάρκετινγκ. Τα ξενοδοχεία της Κύπρου βρίσκονται στο προσκήνιο της συζήτησης, η οποία σκοπεύει να ανοίξει νέους δρόμους κερδοφορίας με αρωγό σύγχρονα εργαλεία και τακτικές, ώστε τα καταλύματα να γίνουν πιο ανεξάρτητα και πιο ανταγωνιστικά στην αγορά.
            Στην RevitUp.direct πιστεύουμε ότι το ξενοδοχείο οφείλει να ανακτήσει την θέση που του ανήκει. Να ορίζει αυτό τις τιμές του για κάθε χρονική περίοδο, να επιλέγει τους συνεργάτες του, να είναι ισχυρό διαπραγματευτικά απέναντι στους Tour Operators, να βελτιώσει την ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων, να κάνει καλύτερες μελλοντικές προβλέψεις, να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο Revenue per Available Room (RevPAR) και να μειώσει τις προμήθειες σε τρίτους. Έτσι, με σωστή στρατηγική και προγραμματισμό, μπορεί να επιτύχει αύξηση της μέσης τιμής δωματίου, των εσόδων του και των «direct» κρατήσεων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
09:00 – 09:15 Attendees arrival09:15 – 09:30 Welcome Speeches
Panayiotis Constantinou
/ President, Cyprus Hotel Association Ammochostos District |
General Manager at Pernera Beach Hotel  
Angelides Christos
/ President, Cyprus Hotels Managers Association CYHMA | Director of
Sales and Marketing H&C Hotels09:30 – 09:50 / Ioannis Kameris – Revenue Manager | SunRise Hotels Group
Title: Maximizing profitability: Effective Revenue Management Strategies
09:50 – 10:10 / Nikos Amanakis – Senior Revenue Manager | RevitUp.direct
Title: Revenue Management: An Analytical & Dynamic Approach
10:10 – 10:30 / Dimosthenis Sdrolias – Senior Performance Manager | RevitUp.direct
Title: Performance Marketing & Profitability 
10:30 – 10:40 Questions
10:40 – 11:00 Coffee Break
11:00 – 11:20 / Richard Bedenham – Sales Manager WebHotelier | PrimalRES
Title: Balanced Distribution
11:20 – 11:40 / Alexandros Damigos – Founder | RateParity
Title: RateParity CRO – Attract, Engage & Convert
11:40 – 12:00 / Savvas Mylonas – Area Sales Manager Greece & Cyprus | HolidayCheck
Title: HolidayCheck Impact on bookings & Visibility DACH markets
12:00 – 12:30 Questions
12:30 – 13:00 Finger Food 
Coordinator: Dimitris Frossinis – Tel: 99157695
*Participation in this event is free. Secure your spot now by registering online. Limited seats available!

mail