Αντιστάθμιση ανθρακικού αποτυπώματος

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Η CHC Group ενισχύει την πρωτοβουλία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑΖΑ – Arid Zone Afforestation NPO, που υποστηρίζεται και από τον Δήμο Σητείας, συμμετέχοντας με υπερηφάνεια και στηρίζοντας το έργο αναδάσωσης και δενδροφύτευσης των περιοχών του Δήμου.
            Πρόκειται για μια ενέργεια που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της CHC Group που έχει ως στόχο να ενισχύσει πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την αντιστάθμιση του ανθρακικού της αποτυπώματος.
            Ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής γίνονται ολοένα και πιο έντονες, πιο καταστροφικές. Η κρίση δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο, άμεσα ή έμμεσα, γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην αντιμετώπισή της με κάθε πρόσφορο μέσο. Ενώνουμε κι εμείς τις μικρές μας δυνάμεις με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΑΖΑ – Arid Zone Afforestation NPO, με τους κατοίκους και τους φορείς της Σητείας, ενισχύοντας μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στις επόμενες γενιές».

mail