Ρουσφετολογικές προεκλογικές προσλήψεις

Για ρουσφετολογικές προεκλογικές προσλήψεις κατηγορεί την υπουργός Εργασίας κα Φωτίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής εξέδωσε προκήρυξη 31/5/2019 μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές, για την πρόσληψη 8 επαγγελματιών πρόνοιας με Σύμβαση μίσθωσης έργου εκτός ΑΣΕΠ για την κάλυψη αναγκών αποϊδρυματοποίησης των Προνοιακών Μονάδων της Αττικής.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 1/6/2019 έως 10/6/2019 ημέρα που θα ανακοινωθούν οι πρόωρες εκλογές. Οι προσλήψεις των «κολλητών» της κυβέρνησης θα γίνουν εντός προεκλογικής περιόδου που απαγορεύεται.
Η Αν. Υπουργός Εργασίας κα Φωτίου άφησε επί των ημερών της το προσωπικό των Προνοιακών Μονάδων να μειωθεί από 4000 σε 2600 (πριν τα Μνημόνια 5500) εγκατέλειψε την αποϊδρυματοποίηση που αφέθηκε στις ΜΚΟ, οι λίστες αναμονής για περίθαλψη ξεπερνάνε τον ένα χρόνο, άφησε χωρίς Οργανισμούς τις Μονάδες, «ξύπνησε» προεκλογικά και αποφάσισε να κάνει προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο για τα «ψηφαλάκια».
Εύγε.»

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»