Διαγραφή Γιάνναρου ΝΔ

Διεγράφη ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος από την Νέα Δημοκρατία με αφορμή σχόλιό του στο Twitter  σε απάντηση ανάρτησης Ιρανού πρόσφυγα.
Ειδικότερα «Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».
Αφορμή στάθηκε σχόλιο του κ. Γιάνναρου Θεόδωρου στο Twitter, όπου απαντώντας σε ανάρτηση Ιρανού πρόσφυγα ο οποίος έγραψε «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίσω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό», το πρώην μέλος της ΝΔ τον χαρακτήρισε αρχικά «πίθηκο» και «ζώο».

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»