ΑNUGA 2021

Ανοικτό κάλεσμα απευθύνει στα μέλη του το Επιμελητήριο Χανίων, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2021», συνεχίζοντας τις δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και τόνωσης της παρουσίας τους σε ξένες αγορές.
Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, και ώρα 15:00 και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας θα λάβουν επιδότηση από το Επιμελητήριο Χανίων για την κάλυψη λειτουργικών τους εξόδων.
Η κορυφαία παγκοσμίως έκθεση στον τομέα των τροφίμων-ποτών θα πραγματοποιηθεί 9 – 13 Οκτωβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο kolnmesse της Κολωνίας στη Γερμανία και το Επιμελητήριο Χανίων συμμετέχει με δικό του περίπτερο, στο οποίο θα φιλοξενήσει σε κατανεμημένους χώρους τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.
Για την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης οι διοργανωτές  έχουν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας για εκθέτες και επισκέπτες τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19.
Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την υπάλληλο του Επιμελητηρίου Χανίων, Ναταλία Κοτσάκη, τηλέφωνο: 2821052329, e-mail: epimel@chania-cci.gr.

mail