[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]
Το
ByRaki flavor συνεχίζει τις επιχειρηματικές συναντήσεις συμμετέχοντας στο 11ο
Παγκρήτιο Forum προώθησης Κρητικών προϊόντων το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023,
στο Διεθνές Εκθεσιακό
Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ), στις Γούρνες Ηρακλείου. 
          Το Forum
περιλαμβάνει
συναντήσεις για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών
προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στην τοπική αγορά, μέσω των δικτύων
διανομής – super market, καθώς και συναντήσεις 
με  βιοτέχνες, μεταποιητές και
άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ είδη συσκευασίας,
καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ) ώστε να δοθεί η ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας
και με άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας, πλην του αγροδιατροφικού.
          Η επιχείρηση ByRaki flavor
δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008 με έρευνα και μελέτη στο Κρητικό
Απόσταγμα, δημιούργησε συνταγές τόσο για την τσικουδιά, όσο και για τα ηδύποτα.
Το Μάρτιο του 2015 παρουσιάστηκαν στο καταναλωτικό κοινό τα προϊόντα Τσικουδιά
(38% vol alc), Ρακόμελο (20% vol alc), καθώς και άλλες 12 γεύσεις σε μορφή
ηδύποτων (17% & 16% vol alc). Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν γεύσεις με πρώτες
ύλες από την Ελληνική ύπαιθρο, όπως πορτοκάλι, μαστίχα, ρόδι και άλλες.
 
	
 
                     
                    