8ο Παγκρήτιο Επιχειρηματικό Φόρουμ

Πραγματοποιείται το 8ο Παγκρήτιο Φόρουμ από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης τη συνεργασία του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων το Σάββατο 301 Μαρτίου 2019.
Παραγωγοί αγροτικών, κτηνοτροφικών και μεταποιημένων  προϊόντων απ’ όλη την Κρήτη πραγματοποιούν συναντήσεις με ξενοδόχους, διευθυντές ξενοδοχείων και εκπροσώπους δικτύων διανομής προκειμένου να συζητήσουν τη μεταξύ τους συνεργασία για τη νέα τουριστική περίοδο, ενώ φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουν και βιοτέχνες/επαγγελματίες που σχετίζονται με τον τουρισμό (σαπούνι, χαρτικά, υφαντά, έπιπλα κλπ).
Στην έναρξη της κορυφαίας, επιχειρηματικής συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου,
κ. Μανώλης Αλιφιεράκης τόνισε «Στόχος μας, για άλλη μία χρονιά, είναι να στηρίξουμε την τοπική αγροτική παραγωγή, να δώσουμε την ευκαιρία στους ξενοδόχους να επιλέξουν μεταξύ των κρητικών παραγωγών τους προμηθευτές τους για τη νέα τουριστική περίοδο, να προβάλουμε την κρητική διατροφή στους επισκέπτες του νησιού και να ενθαρρύνουμε τη συνεργασία με βιοτέχνες και επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τουρισμό».

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»