Οδηγική Συμπεριφορά νέων

Την Τετάρτη 03 Απριλίου και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Πλατανιά (Γεράνι), η πέμπτη εκδήλωση της «Σχολής Γονέων» στο Δήμο Πλατανιά – σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» με θέμα: «Οδηγική Συμπεριφορά των νέων και ενημέρωση για τις ευθύνες και τα δικαιώματα των γονέων στα τροχαία». Εισηγητής θα είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κύριος Πολέντας Σταύρος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα – το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας των Δήμων Πλατανιά, Αποκορώνου και Κισσάμου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης – περιλαμβάνει συμβουλευτικές ημερίδες και σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα, κάθε μήνα και στους τρεις Δήμους, σε θεματικές σχετικές με την ανάπτυξη παιδαγωγικών, ψυχολογικών και ιατρικών θεμάτων που αφορούν την παιδική και εφηβική ηλικία.
Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, στα τηλέφωνα 2821341040 και 2821341033.

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»