Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ» διοργανώνεται το AEGEO CUP – ΦΗΜΗ από 22 έως και 24 Απριλίου 2019, στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, για μικρές ηλικίες από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παράλληλα με το τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, αλλά και τα γήπεδα Μαρτινέγκο, ΠΟΑ, ΕΓΟΗ, Αλμυρού και Candia Sport, θα δοθεί η ευκαιρία στους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων να ανταλλάξουν απόψεις για τη λειτουργία των ακαδημιών σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Αρωγοί  στην προσπάθεια αυτή είναι επίσης: ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ο ΟΦΗ, ο ΠΟΑ, το Λίντο, ο Ηρόδοτος, το Αθλόπολις, το Candia Sport, ο Πήγασος, η Ακαδημία Γκέραρντ-Παπαδάκης, ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου, ο Ολυμπιακός Μαλεβιζίου, αλλά και από όλη την υπόλοιπη Κρήτη: Κισσαμικός, Ακαδημία Σούδας, Κρητικός Αστέρας, Γρανίτης Αγ. Μαρίνας, Πανακρωτηριακός, Ασπίδα, Ίκαρος Μουρνιών, Επισκοπή Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου.
Παράλληλα υπάρχουν συμμετοχές ομάδων εκτός Κρήτης, όπως ο Ατρόμητος από την Αθήνα και Μίκρα FC από τη Θεσσαλονίκη. Την διεθνή ταυτότητα του τουρνουά δίνουν ο ΑΠΟΕΛ, η Football Academy Νίκκι Παπαβασιλείου και το GC School από την Κύπρο.

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»