«Δωδέκατη Νύχτα» Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Επτά ερασιτεχνικές ομάδες της Καβάλας ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντιούνται την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 21:00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου της πόλης. Μετά από πρόταση της προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Κορίνας Χιώτη Πρασσά και του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή, Θοδωρή Γκόνη, θα παρουσιάσουν, στις 9 το βράδυ, το θεατρικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα».
Το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει την αριστουργηματική, πικρή αυτή κωμωδία, σαν μια σκυταλοδρομία, όπου η μία ομάδα διαδέχεται την άλλη παρουσιάζοντας από μία πράξη του έργου. Καθώς η σκυτάλη περνά στον επόμενο, οι ήρωες θα εμφανίζονται διαφορετικοί, με άλλη αμφίεση, άλλα χαρακτηριστικά, άλλες κινήσεις, άλλη ματιά. Οι θεατές θα απολαύσουν πέντε εκδοχές – όσες και οι πράξεις του έργου – της Βιόλα, του Ορσίνο, του Σεμπάστιαν, του Αντόνιο, της Ολίβια, του Μαλβόλιο, σε μια παράσταση ενιαία αλλά διαφορετική την κάθε ημέρα.
Οι ομάδες που συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά είναι: η Άνω Θρώσκω, το Εργαστήρι Θεάτρου, το Εφηβικό Εργαστήρι Θεατρικής Μηχανής, το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών, ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος ΤΟ ΠΡΑΒΙ (εφηβικό τμήμα), η Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Οι Παραμυθάδες» και η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»