Λειτουργία ιαματικών λουτρών Ηραίας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Ηραίας, για την περίοδο 2019 στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας που λειτουργεί καθημερινά από 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.
Το Υδροθεραπευτήριο των Ιαματικών Λουτρών Ηραίας προσφέρει στους επισκέπτες:
ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Διαθέτει 20 πολυτελείς καμπίνες με 20 μπανιέρες, εκ των οποίων 3 είναι για υδρομασάζ.
Τα θειούχα νερά των πηγών είναι ενδεδειγμένα ιατρικά για τις παθήσεις: αρθρίτιδες, αυχενικό σύνδρομο, γυναικολογικά, κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, οστεοπόρωση, ρευματισμούς, παθήσεις ήπατος και χολής.
Οι σύλλογοι και τα εκδρομικά γκρουπ που θέλουν να επισκεφτούν τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας πρέπει να ενημερώνουν το Υδροθεραπευτήριο και να κλείνουν ραντεβού.
Στο χωριό λειτουργούν ξενοδοχείο δύο αστέρων, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφενεία και ταβερνάκια.
Πληροφορίες στα γραφεία ΔΗΚΕΓ τηλέφωνο 2797022700 και Υδροθεραπευτήριο Λουτρών Ηραίας τηλέφωνο 2797025000.

mail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *