7η Γιορτή Αντικριστού

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογό Κρητών Ωραιοκάστρου στις 22 Ιουνίου 2019 η 7η ΓΙΟΡΤΗ.
Ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει: «Ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ» σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε για μια ακόμη φορά την εκδήλωσή μας και στηρίζετε την προσπάθειά μας για τη διάσωση των κρητικών εθίμων και παραδόσεων.
Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους τόσο τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη όσο και τον μεταβατικό Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ηλία Ζιακούλη, πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και βουλευτές και υποψηφίους Α΄ και Β’ Θεσσαλονίκης. 
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλα τα κρητικά σωματεία εντός και εκτός Θεσσαλονίκης που μας στήριξαν (ΙΔΑΙΑ ΓΗ, ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΜΗΣ, ΑΡΚΑΔΙ ΚΙΛΚΙΣ, ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ… ) 
Ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ωραιοκάστρου που παραυρέθηκαν ( ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΜΑΚΕΔΝΟΣ, ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ και άλλοι…) αλλά και εκτός Δήμου ( ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΥΚΩΝ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΕΩΝ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ..) και άλλους συλλόγους που μας στήριξαν καθώς επίσης και τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.Ευχαριστούμε επίσης 
– το Δήμο Ωραιοκάστρου και ιδαίτερα την Τεχνική Υπηρεσία για την πολύτιμη βοήθειά τους
–  όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για τη στήριξή τους (με αναφορά στη σελίδα μας αλλά και στο χώρο της εκδήλωσης)
– το Alsos catering για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία
Ευχαριστούμε το χορευτικό τμήμα νέων του συλλόγου για την εκπληκτική εμφάνιση, τους χοροδιδασκάλους του συλλόγου μας Νίκο Πατζατζή και Μαρία Ταρπάντζη για την εξαιρετική δουλειά τους και το Γιώργο Σφακιανάκη και το συγκρότημά του που μας απογείωσαν μουσικά!
Από καρδιάς ευχαριστούμε τον κ. Αντώνη Ξενοκτιστάκη από την Κρήτη που έψησε το Αντικριστό μας με όλη του την τέχνη και μας απογείωσε γευστικά!
Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ μας αξίζουν οι εθελοντές μέλη του συλλόγου για τη δική τους ανεκτίμητη βοήθεια !!!! 
Η χρονιά μπορεί να έληξε αλλά το καλοκαίρι έρχεται γεμάτο παραστάσεις για τον «Ερωτόκριτο» εντός και εκτός Ωραιοκάστρου ….ελπίζουμε να συναντηθούμε…..)
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!»

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»