Διαβούλευση προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Ξεκινά η διαβούλευση για το πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» με το Κείμενο Βασικών Αρχών (Concept Paper) που συνοπτικά αποτυπώνει τα δεδομένα σχεδιασμού του νέου Προγράμματος, το Στρατηγικό Στόχο του και τις προτεραιότητές του. Κάθε ενδιαφερόμενος φορέας ή πολίτης, καλείται να συμμετέχει στη Διαβούλευση, μέσω ενός ψηφιακού ερωτηματολογίου που σχεδιάστηκε επί του κειμένου βασικών αρχών, με τήρηση του Κανονισμού 2016/679 ΕΕ.
Το ερωτηματολόγιο δίνει τη δυνατότητα στους εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, να αξιολογήσουν τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και τις αναπτυξιακές δράσεις του Περιφερειακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» αλλά και να καταθέσουν, εφόσον το επιθυμούν, τις δικές τους προτάσεις σε σχέση με τις κατευθύνσεις και τις επιλογές της αναπτυξιακής πολιτικής.
Η επεξεργασία των απαντήσεων στο πλαίσιο της διαβούλευσης, συνδυαστικά με το ΕΣΠΑ 2014-2020 και τις κατευθύνσεις της αρμόδιας ΓΓΔΕ-ΕΣΠΑ και Ε.Ε. ως προς την κατανομή δράσεων μεταξύ Τομεακών και Περιφερειακών Προγραμμάτων, θα επιτρέψει την οριστικοποίηση της διαμόρφωσης της αναπτυξιακής πολιτικής στο Περιφερειακό Πρόγραμμα της Θεσσαλίας στην περίοδο 2021-2027.
Το ερωτηματολόγιο αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όλες τις διαθέσιμες διευθύνσεις, αναρτάται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. και γνωστοποιείται με χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κάθε άλλου πρόσφορου μέσου.

mail