Ετήσια ΓΣ ΠΟΠΚΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων «Παγκρητική Ελλάδος» με βάση το πρακτικό 262 της 6ης Απριλίου 2022 και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού της, καλεί τα σωματεία-μέλη της σε τακτική γενική συνέλευση στις 7 Μαΐου 2022 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 το πρωί και σε περίπτωση μη απαρτίας την επομένη 8 Μαΐου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Ίλιον, 6η Στάση Λ. Χασιάς και τηλέφωνο 2105221551 με θέματα:
          1. α) Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου, β) Οικονομικός απολογισμός-ισολογισμός 2020-2022, γ) Προϋπολογισμός 2022-2023, δ) Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, ε) Συζήτηση για τα παραπάνω θέματα και στ) Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου.
          2. Αρχαιρεσίες για τη ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα με το καταστατικό.
          Υποψήφιοι μπορούν να είναι όλοι οι Κρήτες εφόσον είναι τακτικά μέλη Σωματείων-Μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, γεγονός που αποδεικνύεται με βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του Σωματείου-Μέλους.
          Οι αιτήσεις υποψηφιότητας (με την σχετική βεβαίωση) θα υποβληθούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 28 Απριλίου 2022 ημέρα Πέμπτη από 14:00 έως 20:00 και για κάθε αίτηση θα καταβληθεί παράβολο 50€ (πενήντα ευρώ).
          Με βάση το άρθρο 16 του καταστατικού της Ομοσπονδίας για τον καθορισμό του αριθμού των ψήφων κάθε Σωματείου-Μέλους προσκομίζεται στην Εφορευτική Επιτροπή βεβαίωση σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα για τον αριθμό των ψηφισάντων στις τελευταίες αρχαιρεσίες του Σωματείου-Μέλους, με το αντίστοιχο πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής (μέχρι 100 ψηφίσαντες δεν χρειάζονται τα παραπάνω δικαιολογητικά.
          Δικαίωμα ψήφου έχουν οι Πρόεδροι ή σε περίπτωση αδυναμίας τους, οι Αντιπρόεδροι ή οι Γενικοί Γραμματείς ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου εξουσιοδοτημένο εφ’ όσον προσκομίσει εξουσιοδότηση από το Διοικητικό Συμβούλιο. Η εξουσιοδότηση είναι απαραίτητη και για τους Προέδρους.
Ώρα λήξης ψηφοφορίας 20:00.

mail