Αποκριάτικο Ξεφάντωμα

[χρόνος ανάγνωσης 36 δευτερόλεπτα]

Η Κυπαρισσία φοράει τα αποκριάτικα της και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και διασκέδαση, με αξέχαστες αποκριάτικες αναμνήσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας.

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2025: 3η Ποδαράτη Κυπαρισσίας
Φορέστε την αποκριάτικη στολή σας, συγκεντρώστε την παρέα σας και ελάτε να περπατήσουμε, να χορέψουμε και να γιορτάσουμε στους δρόμους της πόλης! Η 3η Ποδαράτη διοργανώνεται από όλους τους συλλόγους της πόλης υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας και υπόσχεται να γεμίσει την Κυπαρισσία με ζωντάνια και κέφι. Ώρα έναρξης: 17:30 μ.μ.. Μην το χάσετε!

Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2025: Κούλουμα στην Παραλία Κυπαρισσίας 
Ξεκινάμε στις 11:00 π.μ. με παραδοσιακή φασολάδα, κεράσματα, ζωντανή μουσική και διαγωνισμό χαρταετού. Ελάτε να γιορτάσουμε τα Κούλουμα με την καλύτερη παρέα, δίπλα στη θάλασσα! 

Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2025: Φεστιβάλ Χρωμάτων στην Παραλία Κυπαρισσίας 
Μετά τα Κούλουμα, στις 15:00 μ.μ., συνεχίζουμε με ένα φαντασμαγορικό Φεστιβάλ Χρωμάτων! Φέρτε την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε να γεμίσουμε την παραλία με χρώματα και χαμόγελα.

mail

Αλληλογραφία προς την Σύνταξη της «Γραφίδας»